Levert u ook buiten de Benelux?
Helaas leveren wij niet buiten de Benelux.

leveren wij ook in het weekend?

Nee, wij leveren alleen op werkdagen. voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Hoe zit het met de garantie?
Al onze artikelen hebben een garantie van 2 jaar of langer. Deze garantie is van toepassing op de technische werking van de set. Mocht zich in deze periode een probleem voordoen zal trainingshalsband.nl zorg dragen voor een spoedige reparatie of vervanging. Let op! De garantie is van toepassing op de technische werking van de trainingshalsband. Schade aan een trainingshalsband zoals breuk, geforceerd oplaadpunt of een kapot gekauwde band vallen niet onder de garantie.

 

Maakt een trainingshalsband mijn hond niet bang of angstig?
Nee, een trainingshalsband doet het tegenovergestelde. De statische correctie is pijnloos, maar zorgt er juist voor dat de hond op het juiste moment gecorrigeerd wordt en niet pas achteraf. Op deze manier leert hij snel wat goed en fout is. Dierenartsen adviseren ook het gebruik van een trainingshalsband. Klik hier voor een artikel van een vooraanstaande dierenarts.

 

Kan ik zelf aan de slag met een trainingshalsband? Of moet ik hier professionele begeleiding bij hebben?
U kunt met de trainingshalsband prima zelf aan de slag. Bij aankoop van een trainingshalsband ontvangt u een e-book opgesteld door een gedragstherapeute met informatie over het trainen met de trainingshalsband. Hierin staat waardevolle tips zodat u snel en makkelijk aan de slag kunt, en het resultaat optimaal zal zijn.

 

Ik wil een onzichtbare omheining aanschaffen, maar mijn oprit is geasfalteerd. Wat nu?
U kunt met een slijptol een sleufje maken, de draad hierin leggen. Als u dit vervolgens weer dichtmaakt werkt de set prima. Petsafe biedt tevens een draadloze omheining aan. Deze kunt u hier vinden.

 

Mijn hond is erg klein / groot. Is hier een passende band voor verkrijgbaar?
Neemt u gerust even contact op met onze klantenservice. Voor iedere hond is een passend model te verkrijgen, wij staan u graag te woord.

 

Werkt een antiblafband of correctieband bij iedere hond?
In principe wel, bij 99,9% van alle honden heeft een trainingshalsband een verbluffend effect, en leert de hond het slechte gedrag direct af. In zeer uitzonderlijke gevallen is een hond niet gevoelig voor de schok, en werkt de methode niet. Let wel, dit is echt zeer uitzonderlijk. In dat geval mag u ten allen tijden uw bestelde product retourneren, en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Overigens mag dit altijd binnen 15 dagen, ook zonder opgaaf van reden.

 

Kan ik een trainingshalsband buiten in de regen gebruiken?
Op onze website bieden wij zowel waterdicht als niet waterdichte modellen aan. Een niet waterdichte uitvoering kan best tegen een spatje regen of nat gras, maar toch adviseren wij u deze zoveel mogelijk vochtvrij te houden, er wordt immers geen garantie verleent wanneer er sprake van vochtschade is. .

 

Ik zie zeer veel verschillende modellen. Waar moet ik nu eigenlijk op letten bij aanschaf?
Het effect en resultaat zijn bij vrijwel iedere band hetzelfde. De vragen die u uzelf kunt stellen zijn, gebruik ik de band veel binnen of buiten? En is dit dan incidenteel, of vrijwel dagelijks. Voor incidenteel gebruik binnen kunt u bijvoorbeeld prima uit de voeten met onze R4 halsband. (kan ook buiten gebruikt worden). Maar bent u veel buiten met de hond kan een band met een iets langer bereik een oplossing zijn, zoals onze WT-677 of  BRT-140B.